Ochelari protectie calculator, lentile cu filtru PC Blu Block

Utilizarea calculatorului si a dispozitivelor cu ecran in general nu mai este optionala in zilele noastre. A devenit o necesitate a vietii cotidiene care a invadat si viata personala, nu doar lucrul la birou. Ochiul uman nu este adaptat biologic pentru acest nou obicei, de aceea este nevoie de ochelari protectie calculator. Indiferent daca porti sau nu ochelari de vedere pentru corectarea viciilor de refractie ai nevoie de o pereche de ochelari cu protectie pentru ecrane.

Cum stii ca ai nevoie de ochelari protectie calculator?

Ecranele dispozitivelor electronice emit multa lumina albastra care afecteaza ochiul si poate duce la degenerescenta maculara pe masura ce inaintezi in varsta. Lumina albastra in exces este raspunzatoare si pentru perturbarea ritmului  cicardiardian, duce la “lipsa somnului”.

Modul de interactiune cu ecranul calculatorului este unul daunator: privirea este focalizata la o distanta fixa pentru timp indelungat. Focalizarea la distanta mica pentru perioade lungi de timp solicita musculatura ochiului si determina o rata de clipire mai mica. Astfel corneea este privata de umiditatea necesara, fapt ce i modifica proprietatile optice.

Din aceste motive ne obosesc suplimentar ochii si determina aparitia urmatoarelor simptome: vedere incetosatasenzatie de mancarime a ochilorochi uscati sau rosiidureri de cap sau sensibilitatea la lumina.

O vizita la medicul oftalmolog pentru un consult de specialitate este extrem de recomandata in cazul in care experimentati aceste simptome. Cel mai probabil se datoreaza timpului indelungat petrecut in fata ecranului calculatorului, insa pot ascunde si alte probleme. Cel mai in masura sa evalueze corect situatia si s atabileasca diagnosticul este medicul oftalmolog.

Cum te protejeaza lentilele cu filtru PC?

Ochelarii ce ofera protectie pentru ecranele digitale folosesc lentile cu filtru PC. Aceste lentile au pe suprafata lor tratamente speciale menite sa reduca lumina nociva a ecranelor.

Tratamentul antireflex asigura claritatea vederii si un contrast optim prin eliminarea reflexiilor luminii artificiale pe suprafata lentilei. Acest tip de tratament poate fi aplicat pe orice tip de lentila: monofocala, progresiva, bifocala si poate fi combinat cu alte tratamente: durificare, antiamprente, oleofobic, antistatic, hidrofob.

Tratamente cu filtre absorbante de lumina albastra cresc eficienta protectiei data de  tratamentul antireflex. Acest tip de tratament inovator filtreaza lumina albastra emisa in exces de ecranele digitale, becurile cu led ori lampile cu halogen. cele mai noi filtre de acest tip lasa sa treaca doar lumina albastra

Lentilele BLU BLOCK de la ITAL LENTI

Partenerul nostru ITAL LENTI a dezvoltat BLU BLOCK – lentile performante care filtreaza eficient lumina albastra daunatoare si iti protejeaza ochii in mod eficient.

BLU BLOCK sunt fabricate cu tratamente si filtre de ultima generatie care confera lentilelor o serie de proprietati indispensabile:

Protejeaza-te si singur de ecranul calculatorului!

Chiar daca folosesti ultima generatie de lentile cu filtru PC exista cateva lucruri pe care le poti face singur pentru a-ti proteja ochii. Acestea tin de modul in care interactionezi cu ecranul, sunt ajustari comportamentale.

Vino in magazin si beneficiaza de parteneriatul cu ITAL LENTI!

Lucreaza la calculator fara “stres ocular” si comanda-ti o pereche de ochelari cu protectie completa la ecranele digitale. Cu OPTI ITALY ai beneficii duble: lentilele BLU BLOCK iti protejeaza ochi si noi iti protejam bugetul. Contacteaza-ne!

Articolul anterior

Protejeaza-ti ochii cu lentile UV Tech de la ITAL LENTI

Articolul urmator

Protejeaza-ti ochii cu lentile UV Tech de la ITAL LENTI

Cos cumparaturi
Intra in cont

Nu ai cont?

Inregistreaza-te

Plateste-ti cumparaturile in rate fara dobanda

Beneficiezi de pana la 12 rate egale fara dobanda la produsele achizitionate. O lista cu bancile partenere gasesti mai jos.

PLATI SECURIZATE