Livrarea Produselor

Care este pretul de livrare?
Livrarea produselor este GRATUITA (in aria de acoperire a curierilor). In cazul in care locatia dvs. nu se afla in aria de acoperire a curierilor, se pot adauga costuri suplimentare.
Care este termenul de livrare?
Timpul de livrare poate ajuge pana la 72h si se aplica din momentul confirmarii comenzii, exceptand zilele nelucratoare.

Atentie! Acest termen de livrare NU este valabil pentru comenzile care contin lentile personalizate. Termenul de livrare pentru aceste comenzi poate sa ajunga si la 20 de zile.
Cu ce agentie de curierat ajunge coletul?
Comenzile sunt distribuite de agentiile de curierat partenere: Fan Courier & Sameday.
Este posibila livrarea la o alta adresa?
Desigur, se poate solicita livrarea comenzii la o alta adresa, fara probleme! Termenul limita de modificare este reprezentat de momentul procesarii platii.
Ce se intampla daca nu sunt acasa in moementul livrarii?
Nu reprezinta o problema. Daca stiti inca din momentul plasarii comenzii ca nu veti fi acasa, puteti solicita livrarea coletului la o alta adresa.

Alternativ, puteti solicita ca produsele comandate sa va fie livrate la sediul agentiei de curierat sau stabiliti cu curierul alta zi/ora/locatie apropiata de intalnire.

Extra Reducere 10%

Intreaba in magazin!

Cos cumparaturi
Intra in cont

Nu ai cont?

Inregistreaza-te

Plateste-ti cumparaturile in rate fara dobanda

Beneficiezi de pana la 12 rate egale fara dobanda la produsele achizitionate. O lista cu bancile partenere gasesti mai jos.

PLATI SECURIZATE