Ochelari de vedere

Ochelarii de vedere au aparut din necesitatea corectarii viciilor de refractie ale cristalinului, adica pentru corectarea vederii deficitare. Desi au aparut din nevoie, acestia s-au dezvoltat pe parcursul timpului, devenind in prezent si un accesoriu de fashion. Prin modificarea comportamentului oamenilor in ultimele decenii – digitalizarea accelerata – nevoia pentru ochelari de vedere a crescut constant. Cresterea nu este o cauza directa a utilizarii echipamentelor digitale. Putem spune ca digitalizarea a determinat nevoia de corectare a vederii deficitare existente pentru a putea fi folosita. 

Ochelarii de vedere au doua componente principale: rame ochelari si lentile ochelari. Forma, materialele si imbinarea acestor 2 componente determina functionalitatea ochelarilor: pentru vedere la distanta, pentru aproape, de citit, de calculator, pentru condus.

Ochelari pentru vedere la distanta

Ochelarii pentru vedere la distanta sunt destinati corectarii miopiei usoare sau in situatia unor dioptrii cu diferenta mare intre apropiere si departare.

Ochelari pentru vedere aproape

Ochelarii pentru vedere aproapre sunt folositi de persoanele cu hipermetropie usoara sau de cele care prezinta diferente semnificative de dioptrie.

Ochelari pentru citit

Ochelarii de citit sunt utilizati in general de persoanele mai in varsta (dupa 40 ani), care au dificultati la citit - prezbiopie, fara a fi afectata vederea la distanta.

Ochelari pentru calculator

Ochelarii pentru calculator se diferentiaza de restul ochelarilor prin protectia suplimentara pe care lentilele sale o asigura ochilor fata de lumina albastra.

Ochelari de vedere pentru copii

Ochelarii pentru copiii prezinta anumite particularitati determinate de stilul de viata activ al acestora. Alegerea corecta a ochelarilor pentru copii asigura rezultate optime.

Desi multe persoane isi concentreaza atentia exclusiv asupra lentilelor, nu trebuie neglijate nici ramele. Alegerea ramelor de ochelari este la fel de importanta, deoarece acestea asigura confortul purtarii ochelarilor zi de zi. Deci influenteaza direct disponibilitatea noastra de a-i purta. Dvs. ati fi dispus sa purtati in fiecare zi ceva care va deranjeaza? Cu siguranta nu!

Specialistii OPTI ITALY va stau la dispozitie cu cele mai bune recomandari in selectia corecta a lentilelor si alegerea ramelor potrivite. Pentru noi este foarte important sa obtineti ochelarii de care aveti nevoie. Marturie a eforturilor noastre continue stau gandurile si aprecierile celor care ne-au trecut pragul in ultimii ani.

Ochelari progresivi

Ochelarii progresivi combina mai multe dioptrii asigurand o trecere lina intre cea de distanta si cea de apropiere.

Ochelari bifocali

Ochelarii bifocali prezinta doar 2 dioptrii: cea de distanta si cea de apropiere, fara dioptrii intermediare.

Ochelari heliomati

Ochelarii heliomati se inchid la culoare in prezenta razelor soarelui protejand ochiul de lumina intensa.

Calitate fara compromisuri

Am ales sa lucram doar cu producatori de top pentru a va asigura produse de calitate.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii!

Doresti sa iei legatura cu noi pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre? Apasa pe butonul de mai jos si un coleg de-al nostru iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Cos cumparaturi
Intra in cont

Nu ai cont?

Inregistreaza-te

Plateste-ti cumparaturile in rate fara dobanda

Beneficiezi de pana la 12 rate egale fara dobanda la produsele achizitionate. O lista cu bancile partenere gasesti mai jos.

PLATI SECURIZATE