Politica de retur

Daca un produs achizitionat din magazinul nostru online, nu corespunde nevoilor dvs., sau din alte motive nu reprezinta scopul pentru care l-ati achizitionat, atunci il puteti returna in 14 zile lucratoare (exceptie facand sarbatorile legale) de la data emiterii facturii.

Ai dreptul de a returna produsele achizitionate, fara a preciza motivul returului, insa cu respectarea unor minime conditii specifice, descrise mai jos.

Va informam ca, ne rezervam posibilitatea de a refuza primirea produselor asupra carora se constata ca s-au efectuat interventii neautorizate, produse care prezinta modificari vizibile, urme de uzura excesiva, zgarieturi, ciobituri, indoituri sau lovituri.

Rambursarea banilor

Odata ce primim produsul/produsele de la tine, rambursarea este initiata imediat. Modul in care este procesata rambursarea, depinde de metoda initiala de plata:

  • Daca ati platit prin card online, rambursarile vor fi trimise bancii emitente a cardului in termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului/produselor returnat/e sau cererea de anulare;
  • Daca plata a fost facuta ramburs, vom solicita un cont bancar in care sa va putem transfera banii;
  • Opti Italy NU acopera costurile de returnare.

Extra Reducere 10%

Intreaba in magazin!

Cos cumparaturi
Intra in cont

Nu ai cont?

Inregistreaza-te

Plateste-ti cumparaturile in rate fara dobanda

Beneficiezi de pana la 12 rate egale fara dobanda la produsele achizitionate. O lista cu bancile partenere gasesti mai jos.

PLATI SECURIZATE